Hogyan láss hozzá a lemondások nélküli, garantált fogyáshoz?

Mindenek előtt: Rólad

Túlsúllyal küzdesz?

A túlsúlyt régen, és bizonyos helyeken még most is az egészség és bőség szímbolumának tekintették, és nem véletlenül. Akik azt és annyit esznek, amit megkívánnak, ha egészségesek szinte biztosan híznak.

Ez a hatékonyan működő biológia következménye. Ezzel semmi gond. Akkor kell résen lenni, ha a raktározó folyamatok túlzottan eredményesek…

Ilyenkor javasolt korrigálnod az életmódodon. Korrigálni és nem megváltoztatni. Nem drasztikusan! Apró, pici lépésenként türelmesen.

Olyan bőség jellemző, mellyel az emberi szervezet soha korábban nem találkozott. Készülj fel rá!

És gondolkodtál már azon, miért olyan átkozottul nehéz a plusz zsírtól megszabadulni? És miért van az, ha kínok között tud is valamennyit fogyni, a zsírfelesleg szempillantás alatt könnyedén visszajön?

A fő kérdés: mit tehetsz, ha nincs sem felesleges időd sem felesleges energiád szigorú diéta tartására?

A megoldás a fogyókúra – vagy mégsem?

Semmi esetre sem! A fogyókúra szót örökre elfelejtheted. Rossz beidegződés, ha valaki csökkenteni szeretne a testsúlyán fogyókúrán kezd gondolkodni. Vagy ami még rosszabb, bele is vág.

Intelligens, az egészségét tisztelő ember ilyet nem tesz.

Miért?

Mert a fogyókúrát másra találták ki. Az sportolóknak való, ha mérlegelésre mennek és szeretnének beleférni az alacsonyabb súlycsoportba, tehát egy konkrét időpontra, gyorsan kell ledobniuk pár kilót, hogy utána azt mihamarabb vissza is szedjék.

Spoiler: a testsúlyod alakulása minden esetben a bevitt és felhasznált energia arányán múlik. 

EGYETLEN feladatod, hogy ennek a rendkívül egyszerű elvnek megfelelj. És úgy felelje meg, hogy ebből az egészből ne egy lemondásokkal teli, energiát és időt felemésztő fogyókúra legyen.

Mert lehet fogyni egyszerűen, időhatékonyan, tartósan. És nem kell hozzá a fél életed a konyhában tölteni, és igen, lehet enni közben csokit, és pizzát is. Sőt, a családtagjaid is könnyedén megtaníthatod erre!

A “hogyan” pedig távolról sem egy 12 pontból álló szigorú szabályrendszer, vagy egy 100 oldalas receptkönyv. A “hogyan” egy szemléletmód, ahogy az ételekre, az étkezéseidre és ahogy egyáltalán az életedre tekintesz.

Ezt az egészséges szemléletmódot közvetíti feléd az Alfadiéta.

Pontosan hogyan láss hozzá? Íme a 4 egyszerű lépés:

1. lépés: INGYENES E-BOOK LETÖLTÉSE

Megtudhatsz 3 alapelvet, melyek mentén képes leszel elindulni. Ebből a teljesen ingyenes anyagból már láthatod, hogyan érdemes a fogyáshoz hozzáállni. Hogyan érdemes gondolkodnod az eredmények elérése érdekében. LETÖLTÖM!

2. lépés: AZ ALAPELVEK ELSAJÁTÍTÁSA

Az alapelvek maradéktalan megértésé alapvető a gondolkodásmód kialakításához. Ebben segít „A tartós fogyás tudományos receptje” című elektronikus könyvünk, melyet tudományos igényességgel állítottunk össze. Kifejezetten időhiánnyal küzdő, fogyni szándékozók részére írtuk.

3. lépés: A MAKROTÁPANYAG IGÉNYED PONTOS MEGHATÁROZÁSA

Az egyik legfontosabb mozzanata a fogyás folyamatának. Ezen múlik nagyrészt, hogy első sorban a zsírtömeged csökken, vagy az izomzatod. Illetve, hogy a diétád mennyire egyszerűen tartható.

A könyvben részletekbe menően, de érthetően elmagyarázzuk, kinek mennyi zsír, szénhidrát és fehérje bevitelét ajánljuk.

4. lépés: ÉTKEZÉS ÉS FOGYÁS

Nincs más dolgod, mint a kijelölt határokon belül maradni a makrotápanyagok fogyasztásával és élvezni a fogyásod. A megfelelő tudás birtokában csodálkozni fogsz mennyire egyszerű.

Ingyenes anyagainkon keresztül ismerkedhetsz meg az Alfadiéta 3 alapelvével. Amennyiben tudsz azonosulni az Alfadiéta világával, szimpatikusnak találod az általunk képviselt értékrendet, „A tartós fogyás tudományos receptje” című elektronikus könyvünk további, részletes segítséget nyújt a diétád felépítésében. A könyvben egy helyen összegyűjtve találsz meg minden szükséges információt a fogyáshoz.

FOGYJ LEMONDÁSOK NÉLKÜL, EGÉSZSÉGESEN! IME 3 ALAPELV, teljesen ingyen.

Töltsd le INGYEN, a 10 oldalas elektronikus könyvünket, és lépj még ma a tudományos alapokon nyugvó, hatékony fogyás útjára!

FOGYJ LEMONDÁSOK NÉLKÜL, EGÉSZSÉGESEN! IME 3 ALAPELV, teljesen ingyen.

Töltsd le INGYEN, a 10 oldalas elektronikus könyvünket, és lépj még ma a tudományos alapokon nyugvó, hatékony fogyás útjára!