Gyakori kérdések

1. Mikor kapom meg a könyvet?

Azonnal! A vásárlást követően e-mailban rögtön megkapod a könyv letöltő linkjét, ahonnan akárhányszor további költségek nélkül letöltheted az e-bookod. Fontos: a letöltő linket tartalmazó e-mail esetenként a spam könyvtáradba érkezik.

2. Tehát ez egy e-book?

Igen. Elektronikus könyv, aminek köszönhetően költséghatékony, könnyen kezelhető, a tartalmához pedig a letöltést követően azonnal hozzáférhetsz.

3. Le tudom tölteni a könyvet laptopra, tabletre és telefonra is?

Természetesen! Ezen eszközök bármelyikén olvashatod.

4. Bízhatok a könyvben foglalt információkban?

A könyv tudományos igényességgel íródott. A könyv végén megtalálhatók a tudományos hivatkozások. Fogyni végtelen sok féleképpen lehet.

A célunk a könyv megírása során mindvégig az volt, hogy számodra a tudomány jelenlegi állása szerinti, lehető legegészségesebb vagy ahhoz nagyon közeli módját mutassuk be.

De természetesen nem várjuk el, és ne is higgy vakon a könyvben foglaltaknak. Járj utána, esetleg kérd ki dietetikusod/háziorvosod véleményét, olvasd el az idézett forrásokat.

5. Pénz vissza-fizetési garancia?

Amennyiben nem vagy elégedett a könyvben foglaltakkal, 60 napon belül írj egy e-mailt, és megtérítjük az árát. Mindössze egy rövid indoklást kérünk, hogy mivel egészítsük ki tudásanyagunkat. A folyamatos fejlődésben hiszünk.

6. Mit ad ez a könyv?

Tudást. Mindent megtalálsz benne, ami az egészséges fogyáshoz szükséges, de természetesen ezeket az alapelveket alkalmaznod Neked kell. Ezt senki más nem teheti meg helyetted. Viszont annyira egyszerűvé tesszük ezt Számodra, amennyire csak lehetséges.

7. Ez a tökéletes, hibátlan, kiváló fogyás módja?

Nem, de öszintén valljuk, hogy ahhoz nagyon-nagyon közeli! A fogyás szempontjából az elképzelhető leghatékonyabbhoz nagyon közeli szemléletmódot sajátíthatsz el a könyv segítségével.